donderdag 13 oktober 2011

Spanje

Het weer was heerlijk, maar dat deel van Spanje wordt het niet voor mij. Niet in oktober in ieder geval. Mojacar was aardig, maar een overdaad aan overrijpe, goed gemarineerde Britten, bedierf het Spaanse idee toch behoorlijk.
De parador van Mojacar was modern, het restaurant was redelijk, maar niet wat we van een Parador verwachtten.

Maar het familiefeestje (G werd 65) was heel gezellig. Zelfs K was er, maar zijn vers gekochte zwembroek van de Action heb ik helaas niet gezien. Maar dat hij aan het zwembad kwam op zijn pantoffels (op aanraden  van C had hij die meegenomen) was toch wel heel speciaal.

En dat hij accordeon heeft gespeeld op eentje met piano-toetsen was ook heel bijzonder. Een weduwe uit de omgeving had dat ding (excusez le mot) afgegeven bij Casa O waar we zaten. Dit om K te helpen. En K wist er ook nog zijn ouevre uit te persen. Hij heeft wel even geoefend op zijn kamer, maar de keuze voor hem om te oefenen OF in de zon bij het zwembad te liggen....die keuze was snel gemaakt :-D

En natuurlijk heb ik als een oude schorre kraai meegezongen. Soms niet meer dan "Lalalalala"....soms met hele teksten. Het was geweldig.

Helaas was er ook een hele berg bikers (het gros was meer dan aardig, maar het gezelschap werd opgefokt door 1 of 2 rotte appels in het gezelschap) Dus we zaten daar met een man of 30 op een locatie die eigenlijk geschikt was voor 20. Gelukkig zat het weer mee, was het eten lekker. Dus uiteindelijk werd het gewoon heel gezellig.
Hier wat foto's van ed omgeving van waar we zaten.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten