maandag 28 november 2011

Maandag

Geen ergere dag dan de maandag. Als ambtenaar ben je natuurlijk sowieso niet nuttig. Je vegeteert, je graait en je zit nog eens uit je neus te baggeren voor een riant salaris.

Als je de lezers van de Telegraaf mag geloven natuurlijk.

Om dan voor dag en dauw naar je werk te gaan (Kut NS had weer vertraging...aansluiting gemist dus toch weer een half uur later op je werk dan gepland) ....dat valt nog niet mee.

Ronnie is vandaag weer naar Praag "Laatste reis dit jaar" sprak hij me bemoedigend toe. Ja...hehe....mag het in bijna december terwijl hij de laatste 3 weken van dit jaar vrij moet nemen om een beetje zijn verlof op te maken.

Gelukkig is Praag een leuke stad, ging de reis voorspoedig en lijkt Joep goed te gaan. Hoewel...hij zit zijn pikkie wel alsmaar te likken. Hij zal toch niet weer verstopt zitten? Er gaat nu een godsvermogen aan gespecialiseerd voer in dat beest. Dokkie dierenarts rijdt in een vette BMW van onze consults dus ik vind dat Joep het voorlopig nog even moet blijven doen. Hij is 4 jaar....de garantie van het asiel is verlopen.......

Morgen komt M eten. Gezellie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten